Webdesign Bergen op Zoom

Webdesign Bergen op Zoom

Webdesign Bergen op Zoom voor een succesvolle website of webshop! Een goede website of webshop, die goed gevonden wordt in een zoekmachine zoals Google, is meer dan een mooi plaatje.

Uw website vertaalt het gevoel van uw organisatie naar de online bezoeker. De eerste indruk wordt gegeven door uw website of webshop. Zie een website als een digitaal visitekaartje. Juist daarom is het belangrijk een website of webshop te ontwerpen die uw doelgroep aanspreekt en die goed bij u past. Samen met u ontwerpt en realiseert EM Hosting & Design uw nieuwe website of webshop.

Het kantoor van EM Hosting & Design bevindt zich in Tholen, nabij Bergen op Zoom.

Onze succesvolle werkwijze

(1) INTAKE

Tijdens de intake bespreken we de basis voor het ontwerp inclusief de benodigde functionaliteiten.

(2) ONTWERPEN CONCEPT

Wij maken het ontwerp op basis van uw wensen en eisen en natuurlijk met onze creatieve input.

(3) DEFINITIEF ONTWERP

Wij presenteren u het definitieve ontwerp en zetten samen met u de puntjes op de i.

(4) OPLEVERING & NAZORG

Na akkoord ontwerp start de productiefase. Nazorg en service staat bij ons op 1.

Referenties van onze trouwe klanten

Ontdek ons werk

EM Hosting & Design maakt veel verschillende producten voor veel verschillende klanten. Dit zorgt voor een uitgebreid en divers portfolio. Bekijk een kleine greep van ons werk in onze portfolio.

Offerte aanvragen

Voordat u met een webdesign bureau in zee gaat, wilt u natuurlijk weten wat het totaalplaatje u kosten gaat. Volkomen logisch. Bij EM Hosting & Design kunt u daarom gratis en geheel vrijblijvend een offerte aanvragen.

Een website van EM Hosting & Design

Iedere website heeft een bepaald doel. Het overbrengen van uw boodschap op de bezoeker maar dat is natuurlijk niet alles. Uw website is een online verkoopkanaal, u wilt dat de bezoeker een actie uitvoert. Om deze reden bepalen we altijd samen met u welke doelen de website heeft en welke call-to-actions aan de website moeten worden toegevoegd. Dat kan bijvoorbeeld zijn, het plaatsen van een terugbelverzoek, het doen van een offerte aanvraag of het downloaden van een brochure.

Gestructureerde opbouw

Hoe uitgebreid uw informatie is die u via uw website wilt overbrengen, samen met u zorgt EM Hosting & Design voor een logische structuur van uw nieuwe website. De bezoekers zullen met maximaal 2 muisklikken de informatie vinden die men zoekt en altijd weten waar men zich op de website bevindt.

Zoekmachine vriendelijk

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. EM Hosting & Design ontwikkelt zoekmachine vriendelijke websites en zorgt ervoor dat de zoekmachines uw website goed kunnen doorzoeken. Hoge posities in Google (liefst op de eerste pagina) leiden tot meer bezoek naar uw website, tot meer leads en uiteindelijk meer klanten. Wilt u een frisse kijk op uw website? Neemt u dan eens contact met ons op voor een vrijblijvend advies.

Mobiel vriendelijk (past op elk scherm)

Een website van EM Hosting & Design past op elk scherm en werkt in alle browsers. Onlangs kwam Google met een ingrijpende update die een enorme impact heeft op de mobiele vindbaarheid van websites. Mobiel vriendelijke websites krijgen voorrang in de zoekresultaten ten opzichte van niet mobiel vriendelijke websites.

Social Media

Sociale media is hot! Maar wat is het en wat kun je ermee? EM Hosting & Design merkt dat vele bedrijven zich afvragen hoe ze Social Media moeten en kunnen toepassen in hun marketingactiviteiten. Samen met u kijken we naar de mogelijkheden en die zijn altijd aanwezig.

Gratis adviesgesprek

Tijdens een adviesgesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en inventariseren we uw wensen voor een nieuwe website of webshop. Aan de hand van dit gesprek maken wij een voorstel en laten wij graag zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt een gratis adviesgesprek zowel telefonisch via 0166 700 204  als via ons contactformulier aanvragen.