fbpx

Websites & webshops (webdesign)

Voor een succesvolle website of webshop

Een succesvolle website of webshop is meer dan alleen een mooi plaatje. Wij zorgen ervoor dat deze zo ontworpen wordt dat deze uw doelgroep aanspreekt en goed bij u past. Daarnaast is het belangrijk dat uw website gebruiksvriendelijk is en op elk scherm past (responsive). Voor een goede vindbaarheid, moet de website ook zoekmachine vriendelijk zijn. Dit alles heeft te maken met het ontwerp van een website of ontwikkeling van een webshop. Met 15 jaar ervaring weten wij precies hoe dat moet! Wij realiseren uw online doelstellingen!

 

Wij krijgen  op basis van 109 klantbeoordelingen.

Claudia's Boetiek Tholen

Onze succesvolle werkwijze

(1) INTAKE

Tijdens de intake bespreken we de basis voor het ontwerp inclusief de benodigde functionaliteiten.

(2) ONTWERPEN CONCEPT

Wij maken het ontwerp op basis van uw wensen en eisen en natuurlijk met onze creatieve input.

(3) DEFINITIEF ONTWERP

Wij presenteren u het definitieve ontwerp en zetten samen met u de puntjes op de i.

(4) OPLEVERING & NAZORG

Na akkoord ontwerp start de productiefase. Nazorg en service staat bij ons op 1.

Ontdek ons werk

EM Hosting & Design maakt veel verschillende producten voor veel verschillende klanten. Dit zorgt voor een uitgebreid en divers portfolio. Bekijk een kleine greep van ons werk in onze portfolio.

Website ontwerp

Een goed ontwerp van een website is een erg belangrijke factor tot succes. De eerste indruk van een bezoeker moet direct goed zijn. Daarbij moet de website gebruiksvriendelijk zijn en op elk scherm passen (responsive). Uw website moet zo ontworpen worden dat de vooraf gestelde doelen behaald kunnen worden. U kunt  hierbij denken aan het plaatsen van een terugbelverzoek, het opvragen van een offerte of het downloaden van een e-book of brochure.

Website Diëtist Tholen (responsive)
Responsive webdesign Hopmans en Geense Makelaardij

Webshop ontwikkeling

Nu online winkelen steeds populairder wordt in de maatschappij, zijn steeds meer (potentiële) klanten online te vinden. Wij ontwikkelen een webshop welke goed bij uw bedrijf past en die overzichtelijk en simpel in gebruik is. Zowel voor uw klanten als voor uzelf. U kunt uw website na oplevering zelfstandig onderhouden.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. Uw website of webshop wordt daarom ook vanzelfsprekend op een manier ontwikkeld die door zoekmachines zoals Google goed worden begrepen. Denk bijvoorbeeld ook aan responsive ontwerp (past op elk scherm) en een SSL certificaat. Hoge posities in Google (liefst op de eerste pagina) leiden tot meer bezoek naar uw website, tot meer leads en uiteindelijk meer klanten. Ook als u al een website of webshop heeft kunnen wij dit proces verbeteren in de vorm van Zoekmachine optimalisatie.

Zullen we kennismaken?

Tijdens een adviesgesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en inventariseren we uw wensen voor een nieuwe, of een te optimaliseren website of webshop. Aan de hand van dit gesprek maken wij een voorstel en laten wij graag zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek zowel telefonisch via 0166 700 204  als via ons contactformulier aanvragen.