fbpx

DÉ WEBSITE VOOR HOTELS, HOSTELS EN PENSIONS

Wij maken stijlvolle websites voor Hotels, Hostels en Pensions of ander verhuurbedrijf. Wij integreren als officiële partner de booking engine van Oscar in uw website. Wij maken hierbij gebruikt van de laatste technologie. De software wordt compleet geïntegreerd en biedt maximale veiligheid. Hierdoor is het voor de bezoekers heel eenvoudig geworden om in een paar klikken een hotelkamer te boeken. De boeking wordt direct in Oscar verwerkt. Daarnaast koppelt dit systeem met o.a. Booking.com en TripAdvisor waardoor alle boekingen centraal in 1 systeem worden beheerd. Wel zo handig!

De websites van EM Hosting & Design worden door de bezoekers altijd als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, hiermee wordt volledig aan de verwachting van uw doelgroep voldaan. De website is zoekmachinevriendelijk ingericht, zodat uw website gevonden wordt.

Responsive webdesign Hotel van Ee (inclusief API Redforts Software)

Meer reserveringen en minder kosten!

Agenda Oscar Hotel Software
Rapportage Oscar Hotel Software

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat wij voor uw hotel, hostel, pension of ander verhuurbedrijf kunnen betekenen en wilt u daar eens vrijblijvend met ons over praten? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag!