fbpx

Dé website voor Horeca

Wij maken stijlvolle websites voor horeca. Een complete oplossing voor uw horeca onderneming! Een website of webshop die voldoet aan de laatste technieken en die wij als partner van Carian direct gekoppeld kan worden aan uw Carian Horeca kassa. Hierdoor komen online bestellingen direct in uw kassa binnen en worden, indien gewenst, ook direct uitgeprint zodat de bestelling naar bijvoorbeeld de keuken kan. Bestellingen via Thuisbezorgd.nl en SiteDish.nl worden ook in dezelfde kassa verwerkt. Zodat u één kassa heeft voor al uw (online) bestellingen. Hierdoor heeft u ook administratief een stuk minder werk.

Wij mochten deze oplossing onder andere bij Toscana Axel implementeren. Deze succesvolle webshop heeft in 2018 zo’n 3000 online bestellingen verwerkt. Eind 2018 hebben wij dezelfde oplossing ook in het 2e filiaal in Etten-Leur mogen leveren.

toscana axel pizza horeca webshop

Online bestellingen direct gekoppeld aan uw Carian horeca kassa!

Het concept in 2 minuten duidelijk

Het Keurmerk Betrouwbare Afrekensystemen is een onafhankelijk en transparant keurmerk voor kassasystemen. In Nederland is bewust de keuze gemaakt voor zelfregulerend optreden in de sector. Het Keurmerk staat voor betrouwbaarheid, veiligheid en continuïteit, maar ook zeker voor eerlijke concurrentie en daarmee een gelijk speelveld voor ondernemers. Een kassa met een Keurmerk biedt zekerheid op alle gebieden die van belang zijn voor een goede bedrijfsvoering en administratie en daarmee de netto winst van een organisatie. Het kassasysteem is het hart van de onderneming.

keurmerk betrouwbare afrekensystemen

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat wij voor uw horecaonderneming kunnen betekenen en wilt u daar eens vrijblijvend met ons over praten? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag!