fbpx

Website voor Makelaars

Dé website voor Makelaars

Wij maken stijlvolle websites voor makelaars. Een complete oplossing voor uw makelaarskantoor! Een website voor makelaars die voldoet aan de laatste technieken en altijd gekoppeld aan Funda. Door de door ons ontwikkelde koppeling met Skarabee is straks uw hele huizenaanbod te vinden op uw website.

De websites van EM Hosting & Design worden door de bezoekers altijd als zeer gebruiksvriendelijk ervaren, hiermee wordt volledig aan de verwachting van uw doelgroep voldaan. EM Hosting & Design levert het beste product voor de makelaar die online meer wil bereiken. De website is zoekmachinevriendelijk ingericht, zodat uw website inclusief het aanbod goed gevonden wordt.

Responsive webdesign Hopmans en Geense Makelaardij

“Een goede makelaarwebsite onderscheidt zich van andere kantoren en verdient zichzelf daardoor ruimschoots weer terug.”

Vindbaarheid

De websites van EM Hosting & Design zijn geprogrammeerd conform de laatste webstandaarden en zijn uiterst zoekmachinevriendelijk. Alle technische mogelijkheden om de website voor Google te optimaliseren zijn toegepast. Hierdoor profiteert u van een optimaal breed zoekbereik.

Door geavanceerde technologie worden gepubliceerde objecten op de website snel door Google geïndexeerd. Hierdoor heeft u maximale invloed op content waar u prioriteit aan geeft. Door de koppeling met Social Media wordt uw bereik nog groter en bent u ook op het Social Media platform goed zichtbaar en vindbaar.

Maar één keer invoeren

Door de website te koppelen met Skarabee, hoeft u maar één keer de gegevens in te voeren. Alle objecten (inclusief alle kenmerken, foto’s, plattegronden, etc.) worden automatisch naar de website gesynchroniseerd. Wij hebben een standaard oplossing voor Skarabee ontwikkeld. Maar koppelen met andere makelaarspakketten behoord ook tot de mogelijkheid. Informeer voor meer informatie.

Wij zijn officieel partner van

Skarabee Makelaars Software Koppeling

Benieuwd naar de mogelijkheden?

Benieuwd wat wij voor uw makelaarskantoor kunnen betekenen en wilt u daar eens vrijblijvend met ons over praten? Neem dan nu contact met ons op. Wij helpen u graag!

Responsive webdesign Hopmans en Geense Makelaardij

Bekijk de website op: www.hopmansengeense.nl

Hopmans & Geense Makelaardij

Wij mochten onlangs een nieuwe website voor Hopmans & Geense Makelaardij ontwikkelen. De nieuwe website is gekoppeld aan Skarabee en zorgt ervoor dat alle objecten vanuit Skarabee volledig automatisch op de website zichtbaar worden.

Uiteraard is er goed nagedacht de website zo in te richten dat deze door alle doelgroepen en van jong naar oud goed te bedienen is. Zo zijn er icoontjes bij elk pand te vinden die een aantal belangrijke kenmerken bevatten. Zoals het perceeloppervlakte, het aantal slaapkamers, het aantal badkamers en of er een tuin aanwezig is.

Ook zijn het energielabel en soort pand direct zichtbaar. Nog voor het object aangeklikt is heeft de bezoeker al een overzicht van de belangrijkste kenmerken. Een leuke toevoeging is het deelknopje. Op deze manier is het erg makkelijk een object door bijvoorbeeld de verkopers op Social Media te delen en daardoor dus het bereik en de kans op verkoop groter maakt.