Domeinnaam doorsturen

Domeinnaam doorsturen

Wilt u een domeinnaam doorsturen? De dienst domeinnaam doorsturen is het automatisch doorsturen van bezoekers van uw domeinnaam naar een andere domeinnaam of website (URL) en wordt ook wel doorlinken, redirecting of forwarding genoemd.

Veel producten en merknamen worden vaak direct in de adresbalk van de browser ingetikt. Registreer daarom deze namen als domeinnaam en stuur ze door naar uw website. Zo bent u verzekerd van meer bezoekers op uw website. Tevens kunt u spel- en typefouten van uw domeinnaam vastleggen en deze doorsturen naar het hoofdomein. Ook veel gebruikt is het doorsturen van de extensie-varianten van uw domeinnaam. Indien vrij, registreer dan ook de .com, .eu en .be variant van uw .nl domein en stuur ze door. Zo geeft u concurrenten of domeinkapers geen kans om uw (domein)naam te misbruiken.

De kosten voor het doorsturen van uw domeinnaam bedragen € 7,50 per jaar.

Domeinnaam registreren

Wilt u een domeinnaam registreren? Bij EM Hosting & Design kunt u snel en voordelig uw domeinnaam registreren. Een ruim aanbod en professioneel geregeld. Binnen 10 minuten online!

Bent u op zoek naar een specifieke domeinnaam of wilt u advies? Neemt u dan vrijblijvend contact met ons op.

Domeinnaam registreren

.nl

8,00 12,50

.com

12,50 22,00

.nu

   32,50

.eu

12,00 19,50

.be

   15,50

.net

22,50

.org

16,50

.info

19,50 22,50

.de

20,50

.biz

28,50

Klik hier voor meer domeinextensies.

Alle vermelde prijzen zijn per jaar. Actieprijzen gelden alleen voor de eerste contractperiode, daarna geldt het normale tarief.