Domeinnaam verhuizen? Gratis en zonder downtime

Domeinnaam verhuizen? Gratis en zonder downtime!

Wilt u uw domeinnaam verhuizen naar EM Hosting & Design? Dat kan gratis en zonder downtime! Ook als u uw operationele website direct mee wilt verhuizen.

Het verhuisproces is helaas niet bij elke domeinextensie hetzelfde. Vraag hiernaast de verhuizing aan voor uw domeinnaam. Na voltooiing van uw aanvraag krijgt u van ons een e-mail met eventuele verdere instructies. Wij zetten vervolgens de verhuizing in gang. Zodra uw domeinnaam is verhuisd, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

.nl domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van een .nl domeinnaam hebben wij uw verhuiscode, ook wel een token genoemd nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider. Tijdens het verhuizen van de .nl domeinnaam kunt u deze verhuiscode invullen.

.com, .org, .net, .biz, .info domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van deze domeinnaam extensies hebben wij ook een verhuiscode, ook wel token genoemd nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider. Tijdens het verhuizen van de domeinnaam kunt u deze verhuiscode invullen. Ook is het belangrijk om te weten, dat zowel de registrant contact en de administratieve contact een e-mail krijgt met de vraag akkoord te gaan met de verhuizing.

Deze domeinnaam extensies mogen pas 60 dagen na registratie verhuisd worden.

.be domeinnaam verhuizen

Voor het verhuizen van een .be domeinnaam hebben wij uw verhuiscode nodig.

Via onze verhuismodule vraagt u de verhuizing van uw .be-domeinnaam aan. Voeg uw domeinnaam toe in het winkelmandje en rond uw bestelling af. Hiermee is de verhuizing gestart. De registry van de .be-domeinnamen (DNS.be) stuurt nu de verhuiscode naar het e-mailadres van de .be-domeinnaam, zoals deze in de whois staat. In deze e-mail vind u de verhuiscode en een link naar de registrar waar wij onze domeinnamen registreren. Klik op de link en voer de verhuiscode in. De verhuizing is binnen 30 minuten verwerkt en afgerond.

Verhuist u een andere extensie? Wij kijken graag voor u na welke procedure er voor uw extensie geldt.

Voor het verhuizen van een .nl domeinnaam hebben wij uw verhuiscode nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider. Tijdens het verhuizen van de .nl domeinnaam kunt u deze verhuiscode invullen.

Voor het verhuizen van deze domeinnaam extensies hebben wij ook een verhuiscode nodig. Deze kunt u opvragen bij uw huidige provider. Tijdens het verhuizen van de domeinnaam kunt u deze verhuiscode invullen. Ook is het belangrijk om te weten, dat zowel de registrant contact en de administratieve contact een e-mail krijgt met de vraag akkoord te gaan met de verhuizing.

Deze domeinnaam extensies mogen pas 60 dagen na registratie verhuisd worden.

Domeinnaam verhuizen

.nl

8,00 12,50

.com

12,50 22,00

.nu

   32,50

.eu

12,00 19,50

.be

   15,50

.net

22,50

.org

16,50

.info

19,50 22,50

.de

20,50

.biz

28,50

Klik hier voor meer domeinextensies.

Alle vermelde prijzen zijn per jaar. Actieprijzen gelden alleen voor de eerste contractperiode, daarna geldt het normale tarief.