fbpx

Webshop ontwikkeling met focus op resultaat

WEBSHOP ONTWIKKELING

Voor een succesvolle webshop met focus op resultaat!

Webshop ontwikkeling met focus op resultaat! Een webshop is meer dan alleen een mooi plaatje een prijs en een bestelknop. Het is belangrijk dat de webshop zo ontworpen wordt dat deze uw doelgroep aanspreekt en goed bij u past. Daarnaast is het belangrijk dat uw webshop gebruiksvriendelijk is en op elk scherm past (responsive). Dit alles heeft te maken met de ontwikkeling van een webshop. Met 15 jaar ervaring weten wij precies hoe dat moet! Wij realiseren uw online doelstellingen!

responsive webdesign gifts en prints webshop

Onze succesvolle werkwijze

[1] INTAKE

Tijdens de intake bespreken we de basis voor het ontwerp inclusief de benodigde functionaliteiten.

(2) ONTWERPEN CONCEPT

Wij maken het ontwerp op basis van uw wensen en eisen en natuurlijk met onze creatieve input.

(3) DEFINITIEF ONTWERP

Wij presenteren u het definitieve ontwerp en zetten samen met u de puntjes op de i.

(4) OPLEVERING & NAZORG

Na akkoord ontwerp start de productiefase. Nazorg en service staat bij ons op 1.

Ontdek ons werk

EM Hosting & Design maakt veel verschillende producten voor veel verschillende klanten. Dit zorgt voor een uitgebreid en divers portfolio. Bekijk een kleine greep van ons werk in onze portfolio.

Webshop ontwikkeling

Nu online winkelen steeds populairder wordt in de maatschappij, zijn steeds meer (potentiële) klanten online te vinden. Wij ontwikkelen een webshop welke goed bij uw bedrijf past en die overzichtelijk en simpel in gebruik is. Zowel voor uw klanten als voor uzelf. U kunt uw website na oplevering zelfstandig onderhouden.

WooCommerce

WooCommerce is een plugin geschikt voor WordPress omgevingen. Steeds meer webshops kiezen voor WooCommerce als oplossing. Waar Magento eerst alleen voor de grote jongens was, komt WooCommerce steeds dichterbij. Dit heeft onder andere te maken met de gebruiksvriendelijkheid. WooCommerce webshop met een miljoen omzet per jaar zijn geen uitzondering meer. WooCommerceis ’s werelds favoriete eCommerce oplossing die zowel shop eigenaren als ontwikkelaars totale controle geeft. Ook de implementatie van betaalmethodes zoals iDeal of Mastercard zijn hierbij inbegrepen.

Marine Safety Equipment
Responsive webdesign SPH Int. Music, Artists and Events

Magento

Voor een grote webshop met veel producten en een goed stabiel platform adviseren bij Magento. Wij zorgen voor een goede en gebruiksvriendelijke webshop met een betrouwbare uitstraling. Ook de implementatie van betaalmethodes zoals iDeal of Mastercard zijn hierbij inbegrepen.

Zoekmachine vriendelijk (SEO)

Een goede vindbaarheid is vanzelfsprekend belangrijk. Uw website of webshop wordt daarom ook vanzelfsprekend op een manier ontwikkeld die door zoekmachines zoals Google goed worden begrepen. Denk bijvoorbeeld ook aan responsive ontwerp (past op elk scherm) en een SSL certificaat. Hoge posities in Google (liefst op de eerste pagina) leiden tot meer bezoek naar uw website, tot meer leads en uiteindelijk meer klanten. Ook als u al een website of webshop heeft kunnen wij dit proces verbeteren in de vorm van Zoekmachine optimalisatie.

Zullen we kennismaken?

Tijdens een adviesgesprek maken wij graag kennis met u en uw bedrijf en inventariseren we uw wensen voor een nieuwe, of een te optimaliseren website of webshop. Aan de hand van dit gesprek maken wij een voorstel en laten wij graag zien wat we voor uw organisatie kunnen betekenen. U kunt een gratis en geheel vrijblijvend adviesgesprek zowel telefonisch via 0166 700 204  als via ons contactformulier aanvragen.