Webshop Toscana Axel koppelt direct met kassasysteem

[one_half]Voor maatwerk bent u bij EM Hosting & Design aan het juiste adres. Zo mochten wij voor de 2e vestiging van Toscana een nieuwe webshop opleveren en hebben wij onlangs de webshop van Toscana Axel gekoppeld aan het Carian kassasysteem Posbank, geleverd door Carian Horecakassa. Zo worden de bestellingen nu na binnenkomst in de webshop direct omgezet naar een XML bestand en naar een beveiligde map verplaatst. De kassa controleert via een beveiligde FTP verbinding elke 10 seconden of er nieuwe bestellingen in deze map aanwezig zijn. Mocht dat het geval zijn, dan worden ze direct in de kassa verwerkt en als order uitgeprint.

Hierdoor hoeven de medewerkers van Toscana geen computer (lees: e-mailaccount) meer in de gaten houden. Daarnaast vervalt de administratie om online bestellingen later alsnog in de boekhouding te verwerken.

[/one_half][one_half][/one_half]

Zo zijn er nog veel meer voordelen:

  • Klantengegevens zoals deze door de bestelsite met de bestelling wordt meegestuurd, wordt in de klantendatabase van de kassa vastgelegd. Hierdoor is het bijvoorbeeld mogelijk om voor nieuwe klanten een eenmalige korting te verzorgen.
  • Zodra de prijzen in de kassa worden aangepast, worden deze ook direct in de webshop gewijzigd.
  • Door de centrale administratie zijn rapportages veel preciezer. Zo kunt u bijvoorbeeld de meest verkochte, of juiste de minst verkochten producten bekijken en zo nodig daar uw aanbod op aanpassen.

Meer informatie? Neemt u vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen u graag.

Comments are closed.