Uitgelicht – Professionele nieuwsbrief

Inleiding

Haal meer rendement uit e-mail marketing met een professionele nieuwsbrief. De door EM Hosting & Design geïmplementeerde nieuwsbrief software maakt het mogelijk een professionele nieuwsbrief, volledig in uw huisstijl opgemaakt, eenvoudig te versturen. U kunt gemakkelijk uw abonnees beheren, exact zien wie uw nieuwsbrief heeft gelezen en nog veel meer belangrijke statistieken inzien. Daarnaast is het nieuwsbrief systeem volledig responsive. De door u verstuurde nieuwsbrief past dus op elk scherm.

Na implementatie van het aanmeldformulier in uw website, krijgen de bezoekers de mogelijkheid om zich aan te melden. De bezoeker krijgt vervolgens een e-mail om de inschrijving te bevestigen. Dit confirmed opt-insysteem ook wel double opt-insysteem genoemd wordt waarschijnlijk nog dit jaar verplicht gesteld in de Nederlandse wetgeving. (bron: Wikipedia). Daarnaast kan een niet bevestigd e-mailadres door iedereen aangemeld zijn. Met een confirmed opt-insysteem weet u zeker dat alle ingeschreven abonnees ook echt actieve e-mailadressen en/ of (potentiële) klanten zijn.

 

Huisstijl en opmaak

Na implementatie wordt (samen met u) het nieuwsbrief systeem comfort uw huisstijl ingericht, zodat u niet meer naar de vormgeving hoeft te kijken.

 

[ezcol_1half]

Functies en mogelijkheden

Er zijn enorm veel functies beschikbaar. Een aantal belangrijke functies en mogelijkheden zijn:

Real-time statistieken
Aantal gelezen, aantal klikken, uitschrijvingen, niet bezorgd en veel meer belangrijke statistieken.

Drag & Drop
Nieuwsbrief in een paar minuten tijd te maken zonder programmeer ervaring, dankzij het moderne drag & drop (slepen en neerzetten) systeem.

Auto Responders toevoegen
Nieuwe inschrijving op de nieuwsbrief? Stuur direct volledig geautomatiseerd een informatieve nieuwsbrief over uw bedrijf of dienst.  Of wat dacht u van een automatische felicitatie (met eventueel bijbehorende actie) bij verjaardagen van abonnees.

Plan verzenden nieuwsbrief
U heeft nu tijd om een nieuwsbrief te maken, maar u wilt dat deze pas morgen wordt verstuurd? Geen probleem, u kunt het verzenden van uw nieuwsbrief plannen.

Mobiel vriendelijk
Nieuwsbrieven zijn volledig responsive en passen op elk scherm.

[/ezcol_1half] [ezcol_1half_end]

nieuwsbrief-statistieken

Webversie beschikbaar
Mocht de nieuwsbrief niet goed leesbaar zijn in b.v. een verouderd e-mail programma. Dan is het mogelijk om de nieuwsbrief online (webversie) in een browser te bekijken.

[/ezcol_1half_end]

 

Wilt u meer informatie?

EM Hosting & Design maakt veel verschillende producten voor veel verschillende klanten. Dit zorgt voor een uitgebreid en divers portfolio.

Comments are closed.