Nieuwe website en informatiesysteem voor iSTEP

ISTEP EN EM HOSTING EN DESIGN

iSTEP heeft EM Hosting & Design gevraagd een nieuwe website inclusief een volledig nieuw informatiesysteem te ontwikkelen. Het oude systeem is niet meer van deze tijd en aan vervanging toe. De website had geen SSL beveiligingscertificaat (https), waardoor data niet beveiligd toegevoegd kon worden. Daarnaast paste de website zich niet aan het device waarop het geraadpleegd werd (responsive). Uiteindelijk is er besloten om opnieuw naar de tekentafel te gaan en het informatiesysteem volledig opnieuw op te zetten. Het grote voordeel is dat we meteen alle wensen van de klant konden meenemen.

InformatieSysteem Transparante EierPrijzen (iSTEP)

Tijdens het ontwikkelen van het informatiesysteem voor iSTEP hebben we nou samengewerkt met de klant en ervoor gezorgd dat ze elke ontwikkeling live konden volgen. Na het ontwikkelen is er een uitgebreide testfase geweest en hebben we samen met de klant de puntjes op de i gezet.

iSTEP staat voor InformatieSysteem Transparante EierPrijzen en is een vereniging van, voor en door legpluimveehouders. Zij wil haar leden zo breed mogelijk informeren op het gebied van markt- en prijsontwikkelingen in de legsector.
Het is een non-profit organisatie. De iSTEP-leden vertegenwoordigen 25% van het Nederlandse legpluimveebestand. iSTEP voorziet legpluimveehouders van markt- en prijsinformatie voor eieren en slachtkippen.

Na de succesvolle testfase is de website inclusief informatiesysteem live gezet. Met een door ons zelf ontwikkelde tool hebben we alle gegevens uit het oude systeem in het nieuwe systeem gezet. Zodat de jarenlange verzamelende data nog steeds gebruikt kan worden en anders verloren had gegaan.

BEKIJK DE WEBSITE  NEEM CONTACT OP

Comments are closed.