Een nieuwe webshop voor Marine Safety Equipment

Nieuwe webshop voor Marine Safety Equipment

EM Hosting & Design is gevraagd een volledig nieuwe webshop inclusief webshop met iDEAL en PayPal betaalmodule en CMS (Content Management Systeem) te ontwikkelen voor Marine Safety Equipment. Daarnaast mochten we ook een logo ontwerpen.

Marine Safety Equipment is officieel dealer van Nautilus LifeLine. De compleet vernieuwde Nautilus Lifeline Marine Rescue GPS is minder dan de helft zo groot als de eerste Marine Recue Radio GPS en werkt ongelofelijk makkelijk. Gewoon deksel/ klep openen, aanzetten, het rode nood kapje verwijderen en druk op de rode knop. Dat is alles! Je GPS positie tot op 1,5 meter nauwkeurig en een “man over boord” nood bericht word uitgezonden naar alle met AIS uitgeruste schepen tot 54 kilometer ver evenals een speciaal DSC nood bericht naar de marifoon/ VHF op je eigen schip. De Nautilus Lifeline drijft en is waterdicht onder alle omstandigheden op zee, houd alleen de O-ring schoon en dat is het qua onderhoud voor de komende 5 jaar. Een veilig gevoel voor iedereen op, in en onder water.

Er is gekozen voor een duidelijke en frisse uitstraling.

Hoofdpagina:

Marine Safety Equipment

Webwinkel:

Marine Safety Equipment shop

Bekijk hier de volledige portfolio van Marine Safety Equipment of bezoek direct de webshop www.marine-safety-equipment.com.

Comments are closed.