Nieuw online: Hopmans & Geense Makelaardij (webdesign)

Hopmans & Geense Makelaardij en EM Hosting & Design

Webdesign voor Hopmans & Geense Makelaardij uit Tholen. Hopmans & Geense Makelaardij heeft ons gevraagd om een nieuwe website te ontwikkelen inclusief maatwerk koppeling met Skarabee.net. Skarabee ontwikkelt unieke softwareoplossingen voor vastgoedmakelaars.

Koppeling Skarabee

Door Skarabee te koppelen met de website wordt alle informatie en kenmerken van de aanwezige panden automatisch geëxporteerd naar de website en daar volledig automatisch verwerkt. Hierdoor is het aanbod altijd actueel. Daarnaast worden ook (indien aanwezig) plattegronden geïmporteerd. Deze zijn door de speciaal hiervoor gemaakte icoontjes direct op te vragen zonder dat de bezoeker door de pagina hoeft te scrollen. Wel zo gebruiksvriendelijk! 

Responsive webdesign Hopmans en Geense Makelaardij

Gebruiksvriendelijk

Uiteraard is er goed nagedacht de website zo in te richten dat deze door alle doelgroepen en van jong naar oud goed te bedienen is. Zo zijn er icoontjes bij elk pand te vinden die een aantal belangrijke kenmerken bevatten. Zoals het perceeloppervlakte, het aantal slaapkamers, het aantal badkamers en of er een tuin aanwezig is. Ook zijn het energielabel en soort pand direct zichtbaar. Nog voor het object aangeklikt is heeft de bezoeker al een overzicht van de belangrijkste kenmerken. Een leuke toevoeging is het deelknopje. Op deze manier is het erg makkelijk een object door bijvoorbeeld de verkopers op Social Media te delen en daardoor dus het bereik en de kans op verkoop groter maakt.

Overzicht panden Hopmans & Geense Makelaardij met belangrijke kenmerken.

Zoekfunctie

Een ander belangrijk punt is de zoekfunctie. Er is gekozen om zowel op de hoofdpagina een zoekfunctie te plaatsen. Deze is indien gewenst uit te breiden door op Uitgebreid zoeken te klikken. Hierdoor is het mogelijk om de wensen van de zoeker op te geven en op die manier alleen objecten te zoeken die relevant zijn.

Uitgebreide zoekfunctie Hopmans & Geense Makelaardij.

Uiteraard is de website volledig responsive (past op elk scherm) en zoekmachine vriendelijk ingericht. Hierdoor wordt het aanbod dan ook goed in de zoekmachines verwerkt. 

BEKIJK DE WEBSITE  OFFERTE AANVRAGEN

Comments are closed.