Nieuw online: Advancetyres.nl (webshop)

Project Advancetyres.nl

Advancetyres.nl heeft EM Hosting & Design gevraagd een nieuwe, bijna op maat gemaakte webshop te ontwikkelen. De gebruiksvriendelijkheid moest een erg belangrijke factor zijn en de zoekfunctie (Fast Finder) moest een echte eyecatcher worden. Daarnaast moest de volledige webshop (inclusief productgegevens, e-mails, facturen, etc.) meertalig worden, namelijk in het Nederlands, Engels en Frans. De vrachtwagenbanden zullen binnen 24 uur door heel de Benelux geleverd gaan worden. In Nederland zelfs binnen 12 uur, mits voor 12.00 uur besteld.

Het design

Het ontwerp moest zoveel mogelijk aansluiten bij een door de Marketing Manager van Advancetyres.nl gemaakt design. Om de beleving van de bezoeker nog meer te optimaliseren is er gekozen voor een strak ontwerp, met goede call to action. Zoals de op maat gemaakte Fast Finder, die op de homepage en in de webshop prominent aanwezig is. Hiermee is het mogelijk met 1 klik de juiste maat, inch profiel of aspositie te vinden en uiteraard past de webshop op elk scherm (responsive).

Extra features en maatwerk

De webshop is voorzien van verschillende op maat gemaakte features. Zo is er een koppeling met het voorraadsysteem die ervoor zorgt dat er niet meer verkocht kan worden, dan er voorradig is en dus de snelle levering kan borgen. Daarnaast is er voor geregistreerde gebruikers een “Mijn account” ontworpen. Hier kan de status van de bestelling bekeken worden en facturen van eerdere bestellingen. De producteigenschappen worden in de database opgenomen, zodat deze ook weer gebruikt kan worden in de e-mails en op de factuur. Hierdoor zijn de details van de bestelde vrachtwagenbanden altijd overzichtelijk voor de klant, wat de gebruiksvriendelijkheid weer ten goede komt.

De Fast Finder is toch wel een van de paradepaartjes van de webshop. Met deze handige tool kan er met 1 druk op de knop de juiste vrachtwagenband gevonden worden.

De webshop is 1 december 2017 om 12.00 uur live gegaan.

Advancetyres.nl levert vrachtwagenbanden De banden worden volgens strenge kwaliteitsnormen geproduceerd in een van de grootste productielijnen ter wereld. De banden zijn duurzaam en verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. Advance produceert betaalbare kwaliteitsbanden voor vrachtwagens. Vanuit een groot distributiecentrum met een ruime voorraad gelegen in Zeeland kunnen de banden snel worden geleverd binnen Nederland, België en Luxemburg. Alle bestellingen die voor 12:00 geplaatst zijn worden dezelfde dag verzonden.

Responsive maatwerk Design voor Advancetyres.nl

BEKIJK DE WEBSHOP  OFFERTE AANVRAGEN

Comments are closed.