Domeinnaam verhuizen

www.

.nl nu € 4,95

Uw domeinnaam en website voordelig naar EM Hosting & Design

Wilt u uw domeinnaam en website gratis naar EM Hosting & Design verhuizen? Het verhuisproces verschilt per extensie. Vraag hierboven de verhuizing aan voor uw domeinnaam; na voltooiing van uw aanvraag krijgt u van ons een e-mail met eventuele verdere instructies. Wij zetten vervolgens de verhuizing in gang bij de desbetreffende registry; zodra uw domeinnaam is verhuisd, ontvangt u een bevestiging per e-mail.

Verhuizen .nl .com .eu .net .org .info .biz .name .mobi .me domeinnamen

Voor het verhuizen van deze domeinnamen hebben wij uw verhuiscode (token) nodig. Deze vraagt u op bij uw huidige hostingprovider en vult u in tijdens het bestelproces.

Verhuizen .be-domeinnamen

Voor het verhuizen van .be-domeinnamen hebben wij uw verhuiscode (auth. code of EPP-code) nodig.

Via onze webshop vraagt u de verhuizing van uw .be-domeinnaam aan. Voeg uw domeinnaam toe in het winkelmandje en rond uw bestelling af. Hiermee is de verhuizing gestart. De registry van de .be-domeinnamen (DNS.be) stuurt nu de verhuiscode naar het e-mailadres van de .be-domeinnaam, zoals deze in de whois staat. In deze e-mail vind u de verhuiscode en een link naar de registrar waar wij onze domeinnamen registreren. Klik op de link en voer de verhuiscode in. De verhuizing is binnen 30 minuten verwerkt en afgerond.

Verhuizen .nu-domeinnamen

Voor een verhuizing van een .nu-domeinnaam heeft u twee formulieren nodig. Neemt u contact met ons op voor meer informatie.

Verhuist u een andere extensie? Wij kijken graag voor u na welke procedure er voor uw extensie geldt.