Advancetyres.nl (webshop vrachtwagenbanden)

Advancetyres.nl heeft EM Hosting & Design gevraagd een nieuwe webshop te ontwikkelen. Het design moest zoveel mogelijk aansluiten bij een door de Marketing Manager van Advancetyres.nl gemaakt ontwerp. Door verkoop in de Benelux is de webshop en de bijbehorende formulieren, e-mails en facturen vertaald in het Engels en Frans. Om de beleving van de bezoeker nog meer te optimaliseren is er gekozen voor een strak design, met goede call to action. Zoals de Fast Finder, die op de homepage en in de webshop prominent aanwezig is. Hiermee is het mogelijk met 1 klik de juiste maat, inch profiel of aspositie te vinden. Deze is door EM Hosting & Design op maat gemaakt! Uiteraard past de webshop op elk scherm (responsive) en is de webshop van een SSL certificaat voorzien.

Responsive maatwerk Design voor Advancetyres.nl

Bekijk voor meer informatie de portfolio of bezoek direct de webshop van Advancetyres.nl.

Comments are closed.